Cara Membuat Pelaburan Emas Yang Betul

Posted by admin on

Ingin menjadikannya lebih indah dalam hidup anda? Anda kini boleh memasukkan wang anda ke dalam syiling yang hebat dan berharga fxcm. Emas boleh membantu anda menjana wang pada masa hadapan. Pastikan anda membaca beberapa maklumat penting sebelum membeli. Apabila anda memahami ciri-ciri ini dan selesa dengannya, anda boleh melabur dalam Emas.

Anda Boleh Ikuti Petua Ini

Berikut adalah beberapa petua yang perlu diingat.
-Elakkan membeli syiling yang jarang berlaku
Anda boleh mendapatkan harga terbaik setiap gram dengan membeli 1 auns.
Bandingkan harga sebelum anda membuat keputusan.
Sebelum pergi, baca terma dan syarat peniaga.

Ciri ini adalah salah satu yang memberi anda keyakinan terhadap keupayaan anda untuk mencapai kejayaan.

Pilihan Biasa

Selepas anda membuat keputusan untuk membeli Emas, anda boleh memilih daripada pilihan berikut.

ETF emas
Dana Emas Dana
Melabur dalam Syiling Emas, Bar atau Bar
Membeli-belah untuk barang kemas

Dana Emas dengan Asas Ekuiti

Rujuk pakar untuk membantu anda memilih. Beli jongkong emas dan perak fizikal. Anda harus mempertimbangkan dengan teliti kedua-dua aspek positif dan negatif setiap alternatif sebelum membuat pilihan terakhir. Anda juga mesti biasa dengan pilihan perdagangan yang berbeza bergantung pada pilihan peribadi anda. ETF emas membolehkan pelaburan dalam talian mungkin. Sama seperti dana bersama, anda boleh membeli dana emas.

Ketahui Tugas Anda

Adalah penting untuk mengetahui jumlah sebenar cukai atau VAT yang akan anda bayar sebelum anda membuat pembelian. Gold Britannias (juga dikenali sebagai Sovereign Syiling) dan Gold Britannias (juga dikenali sebagai Gold Britannias) ialah mata wang sah di UK. Oleh itu, mereka dikecualikan daripada VAT atau Cukai Keuntungan Modal. Pengilang akan mengenakan bayaran fesyen untuk setiap produk bagi menampung kos pengeluaran dan pembungkusan. Pertama, anda perlu memutuskan apa yang akan anda lakukan.

Pertimbangkan faktor risiko

Anda yakin boleh melabur dalam Emas kerana tiada faktor risiko selain turun naik pasaran.